آيا با فوايد باور نكردني شيره انگور براي سلامتي آشنا هستيد

۸۱ بازديد

شيره انگور: فوايد، موارد استفاده، حقايق تغذيه اي و هشدارها

 

شيره انگور نوعي شيره انگور ملاير است كه با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف مي شود. علاوه بر اينكه در وعده صبحانه مصرف مي شود، براي فوايد ديگري نيز مصرف مي شود. فوايد شيره انگور براي كم خوني مفيد است، براي بارداري مفيد است و خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.

 

شيره انگور چيست ؟

يكي از چيزهاي مهم در مورد آگاهي از سلامتي ما و دوران مدرنيته، كشف مجدد مواد عالي مانند دوشاب  است. شيره انگور يا دوشاب، غذايي باستاني است كه به دليل خواص مغذي و طعم دلپذيرش محبوبيت زيادي دارد. قبل از استفاده از شكر، شيره انگور ملاير در سراسر درياي مديترانه و به ويژه يونان بسيار رايج بود، نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان ويژه براي بيماري ها شناخته شده بود.

 

طعم شيره انگور اصل شيرين با كمي ادويه و عطر آن تند، قوي و فوق العاده وسوسه انگيز است. اين محصول عالي از جوشاندن  انگور در حرارت كم به مدت طولاني به دست مي آيد. اين نسبتاً گران است زيرا فرآيند توليد طولاني است و محصول نهايي نسبت به حجم انگور ها بسيار كم خواهد شد. بافت آن كاملاً شبيه سركه بالزاميك قديمي است. اگر از طرفداران Ottolenghi هستيد، مطمئناً با شيره انگور ملاير انار آشنايي داريد و مي توانيد از شيره انگور استفاده كنيد.

اين محصول مايع چسبناك شيرين سرشار از انرژي، كلسيم و آهن است. خواص آن شامل آنتي اكسيدان ها، ويتامين هاي A، C و B و مواد معدني مانند پتاسيم، آهن، كلسيم و منيزيم است. بدن ما قندهاي طبيعي موجود درشيره انگور ملاير را نيز به راحتي متابوليزه مي كند.

بدون ترديد قيمت شيره انگور اصل يا همان شيره انگور ملاير به نسبت انواع كيفيت هاي موجود در بازار متفاوت است. به طور كلي شيره انگور اصل فقط به محصولي كه به صورت محلي و غير صنعتي توليد شده باشد، مي گويند.

 

شيره انگور ملاير در انواع دسر ها و ميان وعده ها

 

جفت هاي درخشان اين شيرين كننده فوق العاده سالم شامل فرني / گرانولا، ارده كنجدي، سالادهاي تازه، سبزيجات پخته شده، سالاد ميوه، بستني، پخت، لعاب، گوشت و خورش لوبيا است. آشپزهاي خانگي از آن در سس هاي گوجه فرنگي معطر استفاده مي كنند. آن را با ادويه هاي گرم مانند دارچين، ميخك و جوز هندي و حتي با شكلات تلخ تركيب كنيد. اغلب در غذاهاي يوناني در غذاهاي خوش طعم استفاده مي شود - طعم لذيذ آن براي تقويت سس هايي كه گوشت بره و خوك و همچنين ماهي را همراهي مي كنند استفاده مي شود.

 

رايج ترين استفاده از اين شربت شيره انگور براي تهيه انواع شيريني مانند موستالوريا (پودينگ انگور) و موستوكولورا (كلوچه هاي انگور) در ماه هاي پاييز است. دايان كوچيلاس (يك نويسنده شگفت‌انگيز كتاب آشپزي يوناني) در اين پست وبلاگ به ما توصيه مي‌كند كه «اگر دستور اصلي يك فنجان شكر و يك فنجان شير، آب يا آبميوه است، به جاي شكر از بهترين شيره انگور ملاير استفاده كنيد.

 

شيره انگور چه مزايايي دارد؟

 

فوايد شيره انگور كه براي بسياري از بيماري ها مفيد است:

 

  • از استخوان ها محافظت مي كند: به دليل اينكه منبع خوبي از كلسيم است، ساختار استخوان را تقويت مي كند. همچنين به داشتن دندان هاي سالم كمك مي كند. توانايي عضلات براي انقباض را افزايش مي دهد. در برابر بيماري هاي استخواني به ويژه در زنان در دوران يائسگي محافظت مي كند.
  • براي سلامت جنسي مفيد است: به توليد سالم هورمون هاي جنسي كمك مي كند. ميل جنسي را افزايش مي دهد و در نتيجه از سلامت جنسي محافظت مي كند.
  • مفيد براي يبوست: تسكين دستگاه گوارش از جمله فوايد شيره انگور است. معده و روده را آرام مي كند
  • براي خون مفيد است: به لطف آهن از كم خوني جلوگيري مي كند. به تامين يك سوم نياز روزانه بدن به آهن كمك مي كند. همچنين باعث افزايش خون در بدن مي شود.

 

مصرف شيره انگور اصل در دوران بارداري

 

به دليل داشتن مواد معدني فراوان، فوايدي را در دوران بارداري و شيردهي به همراه دارد. آرام اعصاب و دوري از استرش و تشويش ناشي از مسمويت هاي غذايي كه ويار برا مادران به همراه مي آورد، با خوردن شيره انگور ملاير و حذف غذاهاي صنعتي در دوران بارداري ، مادران را از شر فشارهاي جسمي و رواني رها مي سازد.

 

 

براي دردهاي قاعدگي مفيد است

 

 در برخي موارد، درد قاعدگي به دليل كمبود آهن رخ مي دهد. شيره انگور با آهن در محتويات درد. علاوه بر اين، مواد معدني مانند كلسيم و منيزيم موجود در خون از لخته شدن خون جلوگيري مي كند. به اين ترتيب مي توان دردهاي قاعدگي را تسكين داد. همچنين از ماهيچه هاي رحم محافظت مي كند.

 

  • باعث رشد سالم سلول ها مي شود: به هر نحوي كه شده ترميم سريع و آسان بافت پوست را فراهم مي كند.
  • افزايش تشكيل گلبول هاي قرمز خون: سيستم ايمني را تقويت مي كند.

 

 

ساير فوايد مصرف شيره انگور اصل

 

  • باعث رشد مي شود: به ويژه براي كودكان در سنين رشد و تكامل مفيد است. به لطف مواد معدني و ويتامين ها باعث رشد سالم مي شود.
  • از سيستم عصبي محافظت مي كند: به لطف محتواي منيزيم، حجم كلسيم را در اعصاب و عروق خوني متعادل مي كند و اعصاب را آرام مي كند.
  • مفيد براي سردرد و خستگي: حاوي ويتامين ها و مواد معدني، خستگي. سردرد را تسكين مي دهد.

 

تاثيرات ويژه شيره انگور در بدن

 

 براي باز شدن  رگ ها مفيد است و هر نوع گرفتگي را بهبود مي بخشد. همچنين اين ماده جادويي خطر ابتلا به سرطان را كاهش مي دهد.دوشاب اشتها را باز مي كند و غذاي شما را با طعم عالي خود در جايگاه نوشيدني سر سفره لذت بخش تر خواهد كرد.

 

فوايد شيره انگور براي پوست چيست؟

 

  • از پوست در برابر اثرات مضر آفتاب محافظت مي كند.

 

  • از پيري زودرس جلوگيري مي كند. ظاهر جوان تري را فراهم مي كند.

 

  • براي پوست در برابر اثرات منفي الكل و سيگار مفيد است.

 

چگونه بايد شيره انگور مصرف كرد؟

 

  • شيره انگور را مي توان به روش هاي مختلف مصرف كرد.

 

  • اگر براي كم خوني استفاده شود، مي توان هر روز صبح يك يا دو قاشق غذاخوري معده خالي مصرف كرد. اين باعث افزايش توليد آهن مي شود. از كم خوني جلوگيري مي كند.

 

  • در زندگي روزمره مي توان با مخلوط كردن با ارده كنجد در صبحانه مصرف كرد.

 

آيا شيره انگور لاغر كننده است؟

 

  • شيره انگور ملاير معمولاً نوعي شربت است كه از ميوه انگور به دست مي آيد.
  • منبع خوبي از كربوهيدرات و كلسيم است.
  • مي توان آن را به روش هاي مختلف مصرف كرد.
  • اگر تا حدي با دقت مصرف شود، مهم نيست.
  • اما اگر شيره انگور ملاير به مقدار ناخودآگاه مصرف شود وزن كم كنيد.
  • اين مي تواند باعث افزايش وزن شود، به خصوص زماني كه همراه با نان فراوان مخلوط با ارده كنجد براي صبحانه مصرف شود.

 

به عبارت ديگر، شيره انگور ملاير با چه غذاهايي مصرف مي شود، تا حدي بسيار مهم است.

برخي از افراد با اضافه كردن به ليست رژيم غذايي خود از آن استفاده مي كنند. آنها به جاي مصرف قند، شيره انگور ملاير را براي تامين كلسيم و كربوهيدرات بدن مصرف مي كنند.

در اين صورت هم مصرف قند كاهش مي يابد و هم كلسيم در اختيار بدن قرار مي گيرد.

 

مضرات شيره انگور چيست؟

 

عوارض جانبي مانند سوء هاضمه، نفخ يا اسهال در صورت مصرف زياد ديده مي شود. اما نگارنده اين مقاله تا كنون نديده يا نشنيده است كه كسي با مصرف شيره انگور دچار عاره اي شود. به نظر ما نسبت دادن بيماري ها در عصر مدرن به مصرف غذاهاي ارگانيك، از جمله ايده هايي تاريكي است كه با پذيرش جمعي جوامع بشري به حقيقت مي پيوندد! ناخودآگاه جمعي بشر با هر اطلاعاتي كه تغذيه شود، به شرط پذيرش توده مردم مي تواند بر آن ها حكمراني كند.

اگر جز افرادي هستيد كه باور دارند مصرف حبوبات باعث ايجاد اختلالات گوارشي مي شود، يا اينكه پذيرفته ايد كه عسل طبيعي حساسيت زا است و يا معده خود را از خوردن ميوه هاي خام به دستور پزشكان كور دل محروم گذاشته ايد، بايد به شما بگوييم كه راهي ساده و در عين حال سخت براي تغيير اين الگوي جمعي پيش روي داريد!

كافيست كه يك دروه چند روزه يا نهايتا چند ماهه را به سم زدايي و برون ريزي هاي فيزيكي حاصل از انباشست سموم كشنده شيميايي اختصاص دهيد و تحت هر شرايطي و هر نوع دردي به خوردن غذاهاي طبيعي ادامه دهيد و حتي نوك سوزن از هيچ ماده غذايي كارخانه اي تغذيه نكنيد. پس از آن به زندگي سالم سلامي دوباره به تندرست اجدادمان در زمين خواهيد كرد.

 

خريد شيره انگور

 

اگر با دانستن تمام فوايد شيره انگور خانگي تصميم به خريد شيره انگور گرفته ايد، ما به شما يك پيشنهاد ويژه خواهيم داد! آن هم خريد شيره انگور عسلي ملاير از فروشگاهي است كه لينك آن در اين قسمت قرار داده شد. با اطمينان بهترين شيره انگور ايران را از اين فروشگاه تهيه نماييد.

كاشت درخت گيلاس چگونه است

۷۳ بازديد

كاشت درخت گيلاس چگونه است:

به نقل از كارشناسان نهالستان آلفا نهال: به منظور كاشت نهال گيلاس؛ لازم است تا در ابتدا شرايط محيطي مناسبي فراهم شود. اولين قدم براي كاشت نهال گيلاس، انتخاب يك مكان مناسب با فضاي كافي براي كشت است. همچنين لازم است تا خاك منطقه از نظر دارا بودن مواد مغذي مورد آزمايش قرار گيرند.

 اين امر سبب مي‌شود تا در صورت كمبود هر يك از مواد مغذي، نسبت به تامين آن اقدام گردد. پس از آن، زهكشي مناسب خاك مسئله‌اي است كه بايد به آن توجه شود. دريافت نور كافي نيز به رشد بهتر گياه كمك خواهد كرد؛ بنابراين شرايط منطقه از نظر نور دهي نيز بايد مورد بررسي قرار گيرد.

انواع درخت گيلاس ايراني و خارجي شامل چه ارقامي هستند؟

گيلاس داراي ارقام مختلفي است و رقم‌هاي توليدي آن در ايران و ساير كشورها ممكن است متفاوت باشد. كاشت درخت گيلاس، در ايران از گذشته متداول بوده است.

كاشت درخت گيلاس سياه: اين نژاد گونه بومي ايران است كه بسيار شيرين و گوشتي است.

گيلاس تكدانه مشهد: اين seedlings، درشت و گوشتي است كه در بيشتر مناطق قابليت كشت دارد.

كاشت نهال گيلاس زرد اروميه: اين گيلاس به رنگ زرد و بسيار شيرين و خوش طعم اس.

گيلاس ناپلئون: اين رقم از آلمان به ايران وارد شده است و عموما به رنگ زرد وجود دارد.

گيلاس جامائيكا: اين گيلاس نوعي گيلاس جامائيكايي است كه به صورت قرمز رنگ به بار مي‌نشيند. اين درخت براي پرورش در مناطق گرمسيري، مناسب است. براي خريد انواع نهال ميوه ميتوانيد از سايت هاي آنلاين همچون آلفا نهال استفاده كنيد.

انواع روش‌هاي كاشت درخت گيلاس

كاشت درخت گيلاس به‌ طور معمول با استفاده از روش‌هاي مختلفي همچون كاشت بذر، كاشت نهال و قلمه زدن امكان‌ پذير است و شما مي‌توانيد با بهره گرفتن از اين روش‌ها به‌ راحتي درختان گيلاس شادابي را پرورش دهيد.

كاشت درخت گيلاس؛ امكان سه روش انجام پذيرد. كاشت درخت از طريق بذر گيلاس يكي از اين روش‌ها و روش‌هاي ديگر شامل قلمه زني گياه و پيوند گيلاس است. هر يك از اين روش‌ها داراي مزايا و معايبي هستند كه هر شخص با توجه به انتظار خود لازم است يكي از‌ آن‌ها را انتخاب نمايد.

در كاشت نهال گيلاس؛ از طريق بذر بهتر است كشت را از آبان ماه شروع كرد و براي جوانه زني بهتر، در زمستان آن را در فضاي بيروني قرار داد تا نياز سرمايي آن تامين شود. در تكثير با روش قلمه زني مي‌توان از قلمه‌هاي چوبي يا نيمه چوبي استفاده كرد. در تكثير پيوندي نيز بهترين روش، پيوند بر روي آلبالوي تلخ است.

https://alphanahal.ir/cherry-seedlings/

كاشت از طريق بذر

براي كاشتن درخت گيلاس از طريق بذر بهتر است اقدامات لازم را از آبان ماه شروع كنيد تا بذر در زمستان به فضاي بيروني انتقال داده شود و نيازهاي سرمايي آن به طور كامل برطرف شود.

براي كاشت بذر بايد ابتدا چند گيلاس سالم و رسيده را آماده كنيد و به‌ خوبي قسمت‌هاي گوشتي آن را از هسته جدا نماييد. دقت داشته باشيد هسته‌هاي گيلاس براي جوانه زدن بايد حدود 3 الي 5 ماه در مكاني كه داراي رطوبت كافي است، قرار بگيرند. البته نبايد اجازه دهيد كه دماي اطراف به كمتر از منفي 30 درجه سانتي‌ گراد برسد زيرا در چنين شرايطي جوانه‌زني به‌ خوبي انجام نمي‌شود.

كاشت درخت گيلاس بذر بايد 2 هفته اول در مكاني نسبتاً گرم قرار بگيرد. بنابراين مي‌توانيد آن‌ها را در ظرفي كه از خزه مرطوب يا كمپوست پر شده‌ است، نگهداري كنيد. پس‌ از گذشت اين زمان دانه‌ها را بايد به مكاني سرد انتقال دهيد. بذرها لازم است 90 روز در فضايي سرد، بمانند.

جوانه‌زني بذر گيلاس نهايتا به 5 ماه زمان نياز دارد و هر چقدر كه شما بهتر به آن رسيدگي كنيد، جوانه‌زني سريع‌تر صورت خواهد گرفت. بعد از گذشت آخرين يخبندان بهاري، مي‌توانيد كاشت درخت گيلاس با استفاده از بذرهايي كه جوانه زده‌اند را به راحتي آغاز كنيد.

بذرهاي گيلاس بايد در عمق 5 سانتي متري خاكي مناسب كاشته شوند تا بتوانند بدون مشكل رشد كنند. در هر چاله‌اي كه ايجاد كرديد، مي‌توانيد چند بذر قرار دهيد و در آخر نيز روي آن‌ها را با استفاده از خاك بپوشانيد. براي به دست آمدن نتيجه‌اي بهتر و جلوگيري از خشك شدن خاك، حتما كار آبياري را انجام دهيد اما مواظب باشيد كه آن‌ها غرقاب نشوند. حدود چند ماه بعد، جوانه‌ها از خاك بيرون مي‌زنند و شروع به رشد مي‌كنند.

كاشت از طريق نهال

پيش‌ از اين‌ كه اقدام به كاشت نهال كنيد، حتماً از زمين مورد نظرتان يك آزمون خاك بگيريد تا تمام كمبودهاي موجود به خوبي نمايان شوند و شما بتوانيد بهتر نسبت به رفع آن‌ها اقدام نماييد و كار تغذيه‌دهي را انجام دهيد.

براي كاشت نهال گيلاس بايد در اولين مرحله شرايط محيطي مناسبي فراهم كنيد و سپس نهالي سالم خريداري نماييد. پس‌ از تهيه كردن نهال، بايد آن را در عمق مناسبي از خاك با دقت بكاريد. هنگام كشت نهال گيلاس مواظب باشيد به ريشه‌هاي آن آسيبي وارد نشود زيرا در چنين شرايطي رشد درخت متوقف خواهد شد.

كاشت درخت گيلاس يكي از مهم‌ ترين نكاتي كه بايد حتما هنگام كاشت درخت گيلاس به آن توجه كنيد، زمان و فصل مناسب است. دقت داشته باشيد فصل مناسب براي كاشت نهال تا حدود زيادي به عواملي همچون نوع نهال، سن نهال، رشد ريشه و سلامت آن بستگي دارد. از اين‌ رو نيز اكثر افراد در فصل پاييز اقدام به كشت اين درخت مي‌كنند زيرا در اين فصل ريشه مي‌تواند بهتر توسعه يابد.

از آن جايي‌ كه درخت گيلاس به آبياري خيلي زيادي احتياج ندارد و در برابر كم‌آبي نيز بسيار مقاوم است، سعي كنيد بعد از كاشت خيلي كار آبياري را انجام ندهيد. كار آبياري بايد به‌ صورت دوره‌اي انجام شود تا كيفيت محصولات كاهش نيابد و همچنين ريشه دچار پوسيدگي نشود.

تكثير درخت گيلاس بوسيله پيوند زدن:

انواع مختلفي از پيوند وجود دارد كه نوع مورد استفاده آن بستگي به اندازه تنه درخت دارد و بهترين زمان پيوند حدوداٌ اوايل فروردين مي باشد اگر تنه درخت شما به اندازه ضخامت يك مداد باشد مي توانيد از پيوند زبانه اي  و اگر ضخامت تنه به اندازه 6 سانتيمتر استفاده كنيد

پيوند جوانه درخت گيلاس :

براي پيوند جوانه گيلاس در اواخر بهار يا اوايل تابستان كه بهترين زمان براي پيوند جوانه است شاخه اي كه رشد كافي كرده است و سالم و بدون هرگونه بيماري ست انتخاب كنيد شاخه اي كه ضخامت آن حدود يك و نيم سانتيمتر باشد و سبز و جوانه آن قابل مشاهده باشد.

با استفاده از يك چاقوي تيز بدون اين كه جوانه را زخمي كنيد از شاخه جدا كنيد. سپس  برگ هاي ساقه را  با چاقوي تيز از وسط دمبرگ  هرس كنيد شياري به طول 12 سانتيمتر روي شاخه اي كه مي خواهيد روي آن پيوند بزنيد ايجاد كنيد مجددا ٌ شياري به طول 5 سانتيمتر به صورت افقي در بالاي شيار ايجاد كنيد.

به آرامي به كمك يك چاقويي كه زياد تيز نباشد پوسته را به آرامي باز كنيد جوانه  پوست باز شده را ببريد و زير آن را يك برش يك سانتيمتري بزنيد و جوانه پيوندك را روي آن بچسبانيد سپس بالا و پايين آن را با چسب نواري پيوند بچسبانيد.تا در جاي خود محكم شود.

تكثير درخت گيلاس با قلمه:

براي تكثير درخت گيلاس با قلمه، ابتدا قلمه ها را در آب ريشه دار كنيد. ته ظرفي را سوراخ كنيد و درون آن به اندازه 10 سانتيمتر خاك رس با مخلوطي از نيمي خزه اسفاگنوم با پيت ماس ونصفي پرليت بريزيد. ساقه اي انتخاب كنيد كه داراي 2-4 برگ حاوي جوانه باشد. قلمه اي به اندازه 10-15 سانتيمتر از قسمت بالاي جوانه قطع كنيد.

همه برگ ها را تا 4 سانتيمتر از انتهاي قلمه جدا كنيد. دو برش عمودي به اندازه 3 سانتيمتري در دو طرف ساقه بزنيد. انتهاي قلمه را حدود 3 سانتيمتر داخل هورمون ريشه زايي بزنيد و هورمون اضافي را تكان دهيد. با انگشت سوراخي در خاكي ايجاد كنيد سپس قلمه را داخل آن قرار دهيد و خاك دور آن را محكم كنيد سپس آبياري كنيد تا كاملا ٌ مرطوب شود.

ظرف داراي قلمه را در محلي تاريك با دماي حدود 15 درجه سانتيگراد قرار دهيد و رطوبت آن را هميشه تامين كنيد مي توانيد حداقل روزي دوبار با اسپري آن را مرطوب كنيد. بعد از حدود دو تا سه هفته قلمه را با ملايمت بيرون بكشيد اگر مقاومت كرد يعني ريشه زده است و مي توانيد آن را به گلداني با ضخامت 10 سانتيمتر خاك منقل كنيد و كم كم ساعت هاي در معرض قرار گرفتن شرايط هوا و دمايي طبيعي را افزايش دهيد تا به دماي بيرون عادت كند اما از قرار دادن در معرض مستقيم نور آفتاب تا چند هفته خودداري كنيد.

كاشت از طريق قلمه زدن

يكي ديگر از روش‌هاي كاشت درخت گيلاس كه نياز به تخصص زيادي ندارد، قلمه زدن است. در اين روش ابتدا بايد يك بستر مناسب تهيه كنيد تا قلمه را در آن بكاريد. دقت داشته باشيد خاك يكي از اصلي‌ ترين و مهم‌ ترين شرايط براي پرورش گياهان به حساب مي‌رود و اگر خاك مورد نظرتان از زهكشي مناسبي برخوردار نباشد، گياه نمي‌تواند در آن به‌ خوبي رشد كند.

پس‌ از آماده كردن خاك، نوبت به انتخاب قلمه مي‌رسد سعي كنيد قلمه را از شاخه‌هايي كه جوان‌تر هستند، انتخاب كنيد زيرا اين نوع قلمه‌ها ريشه‌دهي بهتري دارند و مي‌توانند سريع‌تر رشد كنند. خاك تندروتري گوردن با عمق مناسب قرار دهيد و سپس با احتياط قلمه‌ها را در آن بكاريد.

كاشت درخت گيلاس پس‌ از كشت قلمه لازم است حتما خاك را به‌ اندازه كافي مرطوب كنيد تا جوانه‌زني بدون مشكل صورت بگيرد. هنگامي‌ كه قلمه به رشد مناسبي رسيد، مي‌توانيد آن را به مكاني بزرگ‌تر مانند باغچه يا باغ منتقل كنيد. براي افزايش و رشد آن‌ها نيز مي‌توانيد از كودهايي كه حاوي ازت هستند بهره بگيريد و كار كوددهي را به طور برنامه‌ ريزي‌ شده انجام دهيد.

آموزش مراحل  كاشت گيلاس

انتخاب مكان مناسب براي كاشت

آزمايش خاك از نظر بافت و ساير عوامل

نور خورشيد كافي

انتخاب خاك با زهكشي مناسب

محل سكونت شما در كاشت گيلاس اهميت زيادي دارد. با يك برنامه ريزي دقيق مي توانيد به راحتي يك درخت گيلاس در باغچه منزل داشته باشيد و از آن لذت ببريد. شرايط كاشت گيلاس در هرجايي از دنيا امكان پذير نيست. قبل از كاشت بايد از يك سري اطلاعات مطمئن شويد. گيلاس معمولاً در مناطق معتدل كوهستاني رشد و نمو بهتري دارد و با انتخاب گونه مناسب گيلاس، كمتر دچار آسيب ديدگي هايي مانند ترك خوردگي ميوه، لكه برگ و تاولك براي درخت خواهيد شد.

گيلاس ها به دو دسته ترش و شيرين تقسيم مي شوند. گيلاس ترش همان آلبالو مي باشد كه در برابر آسيب هاي محيطي مقاوم تر است. آلبالو نسبت به گيلاس كمتر دچار بيماري مي گردد و در برابر دماي شديد نيز مقاوم است.

درخت آلبالو تزييني است و اندازه كوچكي دارد. اين مسئله هرس و نگه داري از آلبالو را بهتر و آسان تر مي كند. شيريني گيلاس باعث جذب آفات مختلف و همچنين پرندگان مي شود. هرس و سم پاشي درخت گيلاس، زمان بيشتري را مي طلبد. كاشت گيلاس بايد در مكاني با نور كافي، خاكي با زهكشي مناسب و جريان هواي كافي انجام شود.

اگر اين درخت را در فصل پاييز بكاريد، فرصت كافي براي رشد و توسعه براي ريشه آن فراهم و در ماه هاي سرد قوي تر خواهد شد.

كاشت گيلاس را در مكاني كه قبلاً خربزه، توت فرنگي، هلو و گوجه كاشته ايد، انجام ندهيد. درخت گيلاس به بيماري خاصي از راه قارچ ورتيسيليوم بسيار واكنش نشان مي دهد.

براي كاشت گيلاس, فضاي كافي را لحاظ كنيد. به طور كلي ? متر فضا بين درختان كوچك گيلاس بايد برقرار باشد. اگر اندازه درخت گيلاس شما نرمال است، بايد بين درختان دو برابر فاصله اعمال كنيد. براي كاشت درخت گيلاس، از خاك با مواد مغذي فراوان و كيفيت عالي استفاده كنيد. عمق گودال از اندازه توده ريشه درخت بيشتر نباشد.

هرساله در فصل بهار به درخت گيلاس كود دهيد.با شروع شدن توليد ميوه، منتظر برداشت گيلاس باشيد و آن گاه دوباره به گيلاس كود دهيد. بر اساس گونه گيلاس انتخابي بايد ميزان آبياري، هرس و شمپاشي را تعيين و انجام دهيد. برخي از گونه هاي گيلاس مقاوم تر از بقيه هستند. پرندگان به گيلاس بسيار متمايل مي باشند و به آن آسيب مي زنند.

 

براي محافظت گيلاس از پرنده چند روش وجود دارد:

در صورت امكان دور درخت حصار بكشيد يا بر روي آن توري بگذاريد. ضمن اينكه ضخامت و قطر سوراخ هاي توري نيز بايد مورد توجه قرار گيرد.

مگس ميوه گيلاس نيز يكي از آفت هاي شناخته شده براي گيلاس است. براي نابودي آن مي توانيد از آفت كش ها استفاده كنيد. اين مگس باعث ايجاد كرم و نابودي گيلاس مي شود.براي مراقبت درخت از پرندگان و آفات از راه هاي ارگانيك كمك بگيريد. سوسك ژاپني نيز از آفت هاي شناخته شده براي گيلاس است.

فصل مناسب كاشت نهال گيلاس چه فصلي است:

يكي از نكات بسيار مهم در پروسه كاشت نهال گيلاس، زمان و فصل مناسب جهت كاشت آن است. اين كه نهال در چه فصلي كشت شود، تا حد زيادي وابسته به عوامل مختلف از جمله سن نهال، نوع نهال، سلامت ريشه آن و… است. با اين وجود بسياري از افراد بر اين باورند كه فصل پاييز بهترين فصل جهت كشت گيلاس است. با توجه به اين كه درخت گيلاس، جزو درختان حساس به كم آبي محسوب مي‌شود، كشت نهال آن در بهار توصيه نمي‌شود. چنانچه كشت در فصل پاييز انجام شود، ريشه به خوبي توسعه يافته و در زمستان نيز مي‌تواند مقاومت كافي در برابر سرما را داشته باشد.

خاك مناسب براي كاشت گيلاس

ريشه هاي درخت گيلاس سطحي و كم عمق است. براي كاشت درخت گيلاس نياز به خاك خوب تا عمق ??? متري داريد. بهترين نوع خاك، خاك لومي شني است. چون شن زهكشي بسيار خوبي دارد. زهكشي براي درخت گيلاس اهميت زيادي دارد. چون اين درخت رطوبت زياد را تحمل نمي كند. محل كشت آن نبايد اسيدي باشد. بلكه بايد قليايي باشد. قليايي و اسيدي كردن بيش از اندازه خاك موجب آسيب به گيلاس مي شود.

خاك مناسب يكي از شروط اصلي پرورش گياهان و به خصوص درخت گيلاس است. محيط پيشنهادي براي كاشت گيلاس، محيط قليايي است. نكته جالب توجهي كه در مورد كاشت درختان گيلاس، وجود دارد، اين است كه اين درختان ريشه‌هاي عميقي ندارند و با فراهم كردن خاك مناسب با عمق 1.5 متر، مي‌توان اين درختان را كشت كرد. از آنجايي كه مسئله زهكشي خاك براي پرورش گيلاس بسيار حائز اهميت است، بهتر است از خاك لومي شني براي كشت آن استفاده كرد.

نحوه‌ي كودهي درخت گيلاس و بهترين كود‌هاي شيميايي و حيواني چيست:

كوددهي به درختان گيلاس مي‌تواند بسته به مرحله رشد گياه، متفاوت باشد. به طور مثال در سال‌هاي اوليه كاشت نهال گيلاس، استفاده از كودهاي ازته براي افزايش رشد پيشنهاد مي‌شود. پس از آن كه درخت به مرحله باردهي رسيد، مي‌توان از كودهاي كامل براي افزايش رشد آن استفاده كرد. كودهاي پوسيده دامي نيز مي‌توانند در روند رشد اين درختان موثر باشند. اما آنچه كه اهميت دارد اين است كه مقدار و نوع كود بايد از سوي گياه‌پزشك تعيين شود و استفاده خودسرانه از كودها حين كاشت درخت گيلاس، مي‌تواند مشكلاتي را براي آن ايجاد كند.

آبياري درخت گيلاس :

بارندگي در طول زمستان براي اين درخت بسيار عالي است، بالعكس، باريدن باران در تابستان و در زمان برداشت براي آن مضر است، زيرا گيلاس گوشتي نرم دارد و احتمال دارد در اثر قطرات باران بتركند. از طرفي خشكي هم براي اين درخت مضر است و خشكي خاك در تابستان مي تواند به كاهش محصول دهي منجر شود. بنابراين در طول تابستان هر هفته دو تا سه مرتبه نياز به آبياري دارد، نياز درختان بالغ و بزرگتر به آب كمتر است و مي توان آن ها را يك بار در هفته آبياري كرد.

شايع‌ ترين بيماري و آفات درخت گيلاس چيست؟

شايد بتوان پرندگان را يكي از مهمترين آفات درختان گيلاس دانست. پس از آن كه درخت به مرحله ميوه دهي رسيد، پرندگان با تغذيه از ميوه‌هاي گيلاس مي‌توانند منجر به افت شديد عملكرد محصول شود. همچنين وجود سايد آفات از قبيل شته‌ها و كرم خراط نيز مي‌تواند مشكلاتي را ايجاد كند.

هرس درخت گيلاس چگونه انجام مي‌شود:

هرس درختان به عنوان يكي از مهمترين قسمت‌هاي مراقبتي‌ آن‌ها پس از كاشت گيلاس، شناخته مي‌شود. هرس به موقع درختان مي‌تواند به رشد بهتر‌ آن‌ها كمك كند. معمولا هرس درختان به سه صورت هرس فرم دهي، هرس باردهي و برش مناسب تقسيم بندي مي‌شود. بهترين زمان هرس كردن درختان زمستان است.

اما در مورد هرس درخت گيلاس، اين كار بهتر است در اواخر تابستان انجام شود تا از بروز بيماري‌هاي قارچي و باكتريايي جلوگيري شود. براي شكل دهي به درختان گيلاس نيز بهتر است هرس آن در اوايل فصل بهار انجام شود. هرس درخت گيلاس؛ تا حدودي شبيه به هرس درخت سيب است.

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

۸۲ بازديد

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي ايراني و خارجي با معرفي مشخصات بهترين آسياب قهوه صنعتي و آسياب قهوه نيمه صنعتي

قيمت انواع آسياب قهوه در بازار چقدر است؟ بهترين آسياب قهوه كدام است؟ آسياب قهوه ايراني بخريم يا خارجي ؟ چرا؟ شايد اين سولات شما هم باشد. ما در ادامه همه اين سولات را پاسخ مي دهيم.

d6_2p47.jpg

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي 

قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي به عوامل مختلفي در بازار بستگي دارد از جمله : كيفيت مواد اوليه و استفاده شده در آسياب قهوه صنعتي، تيغه آسياب، كيفيت و دقت آسياب، اسياب قهوه ايراني باشد يا خارجي، امكانات و تجهيزات اضافي آسياب قهوه، خدمات پس از فروش داشته باشد يا خير، گارنتي باشد يا خير و ... هر كدام از اين فاكتورها مي تواند قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي را بالا پايين كند.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي كدام است؟

براي پاسخ به اين پرسش بهتر است ابتدا با خصوصيات بهترين آسياب قهوه صنعتي آشنا شويد تا به راحتي بتوانيد بهترين آسياب قهوه را شناسايي كنيد. زيرا يك آسياب صنعتي خوب و قدرتمند بايد داراي خصوصيات خاصي باشد كه در ادامه به آن اشاره مي كنيم.

  • آسياب قهوه صنعتي حتماً بايد فن خنك كنندگي داشته باشد. اما چرا فن خنك كنندگي اينقدر مهم است؟ د رنظر داشته باشيد آسياب قهوه صنعتي كه فن ندارد در اين صورت براي آسياب قهوه در حجم بالا دستگاه گرم مي شود و اين گرما به صورت ناخودآگاه بر روي كيفيت قهوه نيز اثر مي گذارد و باعث برشته شدن آن مي گردد براي جلوگيري از اين مساله ناچار هستيد زماني را براي خنك شدن دستگاه منتظر بمانيد، اين در حالي است كه يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي خوب با فن قوي چنين مشكلي ندارد و شما به راحتي مي توانيد به صورت طولاني با كيفيت بالا قهوه را د ركمترين زمان آسياب كنيد.
  • يك آسياب قهوه صنعتي عالي بايد تيغه هاي قدرتمند و بسيار دقيق داشته باشد. به بيان ساده تر تيغه بايد محكم، مقاوم و دقت آسياب بالايي داشته باشد. تيغه هاي استيل و فولادي مقاوم هستند اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه فوق العاده در وهله اول بايد آسياب عالي داشته باشيد. اين مساله بخصوص براي دم آوري قهوه ترك حساس تر است. زيرا آسياب قهوه ترك بايد پودر يكدست و نرمي باشد كه هر آسياب صنعتي نمي تواند چنين نتيجه اي را داشته باشد. از اين رو بهتر است قبل از خريد آسياب قهوه حتماً در مورد نحوه آسياب دستگاه و تيغه هاي آن تحقيق كنيد.
  • قدرت موتور هم براي آسياب هاي صنعتي قهوه بسيار مهم است قطعاً هر چقدر قدرت موتور بيشتر باشد عمر و دوام دستگاه بيشتر خواهد بود زيرا فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود علاوه بر اين دستگاه آسياب قهوه سرعت بيشتري پيدا ميكند و شما در مدت زمان كمتري مي توانيد خروجي داشته باشيد.
  • ظرفيت مخزن يا هاپر هم مهم است اگر شما حجم زيادي از قهوه را بخواهيد آسياب كنيد بايد محفظه مناسبي داشته باشيد كه اصولاً براي آسياب هاي صنعتي اين حجم بين 3 تا 5 كيلو گرم در نظر گرفته مي شود.
  • در بين انواع آسياب قهوه در بازار بايد به دنبال آسيابي باشيد كه بتواند تنوع درجات بيشتري به شما ارائه كند. هر چقدر درجات آسياب قهوه بيشتر باشد به معناي توانايي آسياب هاي متنوع با درجه نرمي و زيري بيشتر قهوه است. از اين رو به راحتي مي توانيد براي هر دستگاه ساز قهوه نمونه آسياب دلخواه خود را داشته باشيد.
  • بدنه آسياب از جنس مرغوب هم يك الويت مهم است. زيرا به مرور زمان اثرات لك و كثيفي بر روي دستگاه آسياب نمايان مي شود و اگر بدنه از جنس مرغوب نباشد امكان از بين بردن اين اثرات وجود ندارد. از اين رو بعد از مدتي دستگاه شما چهره زشت و نامطلوبي خواهد داشت. بهتر است جنس بدنه فلزي با پوشش استاتيك باشد.
  • قابليت جدا شدن هاپر از دستگاه آسياب قهوه هم اهميت زيادي دارد. زيرا به منظور شستشو و نظافت بايد مخزن يا هاپر از دستگاه جدا شود و شما بتوانيد به راحتي آن را بشويد.
  • عدم باقي ماندن قهوه در محفظه يكي از مواردي است كه كمتر مورد توجه قرار مي گيرد. همانطور كه مي دانيد براي داشتن يك قهوه با كيفيت حتماً بايد اثرات و ذرات آسياب قهوه قبلي حذف شده باشند زيرا مي توانند روي طعم و مزه آسياب قهوه جديد تاثير بگذارند. برخي از دستگاه ها قابليت عدم پرتي قهوه را ندارند در اين نمونه دستگاه ها حدوداً 200 تا 300 گرم قهوه پرت مي شود. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران و وارداتي هستند اين مساله حائز اهميت است از اين رو بايد در بازار به دنبال آسياب قهوه اي باشيد كه چنين ويژگي را داشته باشد تا بتواند از نظر اقتصادي براي شما مقرون به صرفه باشد. شايد در نگاه اول، اهميت اين موضوع زياد جلوه نكند اما در بلند مدت اين مساله مي تواند در هزينه هاي شما تاثيرگذار بگذارد.
  • زيبايي و طراحي يك آسياب هم مهم است. اين مساله بخصوص در كافي شاپ ها و رستوران ها، قهوه فروشي ها كه دستگاه، جزيي از ويترين و دكور مي باشد اهميت زيادي دارد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم يكي ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. زيرا بسياري از دستگاه ها با كاركرد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود. بسياري از خريداران غافل از اين مساله به دنبال خريد آسياب هستند اين در حالي است كه شما بايد در همان ابتداي كار اين مساله را مورد توجه قرار دهيد تا در آينده دچار مشكل نشويد. اغلب دستگاه هاي آسياب خارجي فاقد نمايندگي معتبر هستند از اين رو پيدا كردن قطعات اين دستگاه ها در بازار با مشكل روبرو است.

 

آسياب قهوه صنعتي ايراني يا خارجي

مهم نيست آسياب قهوه خارجي بخريد يا ايراني! مهم اين است كه آسياب مورد نظر شما تمام ويژگي هاي ذكر شده را داشته باشد تا بتواند بهترين آسياب قهوه صنعتي باشد. همين جا بايد بگوييم برخي از برندهاي آسياب قهوه ايراني رشد چشمگيري داشته اند و توانسته اند صنعت قهوه را زير و رو كنند. يكي از برندهاي معتبر آسياب قهوه ايراني كه توانسته همه فاكتورهاي بهترين آسياب قهوه را داشته باشد آسياب قهوه يوكار است.  آسياب قهوه يوكار توانسته صاحب رتبه در نمايشگاه هاي قهوه و نوشيدني باشد و بهترين عملكرد را در بين آسياب هاي قهوه ايراني و خارجي داشته باشد. عملكرد اين آسياب مشابه برندهاي معروف آسياب قهوه خارجي است اما قيمت انواع آسياب قهوه صنعتي خارجي بسيار بيشتر از آسياب قهوه يوكار مي باشد. همچنين ضمانت و خدمات پس از فروش برند يوكار باعث شده بسياري از هموطنان عزيز اين آسياب قهوه را خريداري و معرفي كنند. قابل توجه است قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي يوكار نيز نسبت به برندهاي خارجي مناسب و عملكرد آن فوق العاده است.براي اطلاع از مشخصات فني اين برند يا قيمت روز آسياب هاي قهوه يوكار مي توانيد اينجا كليك كنيد.

منبع: https://www.khoondanionline.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-2/13143-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A2%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D9%82%D9%87%D9%88%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1?pr=1